Hvordan få sengetøy som ikke pillen

November 8

Sprakk smuler i sengen til side, ingenting er mer irriterende enn sengetøy dekket i piller. I tilfelle du ikke allerede vet, det er det offisielle navnet på disse pesky små baller av fiber at skjemaet sengetøy, noen ganger etter bare noen vasker. Disse pillene kan se stygge i beste og forstyrre en god natts søvn i verste fall. I stedet for glatt, myk følelsen bør ark tilby, ark med piller kan gjøre sengen føler at det har blitt stenket med sand. Ikke la dette skje med deg. Velg sengetøy som ikke pillen.

Instruksjoner

•Decide hvor mye du er villig til å bruke. Det er mulig å kjøpe godt sengetøy til en rimelig pris, men billig sengetøy er sjelden et røverkjøp.

•Unngå jersey strikk ark siden de er svært utsatt for nuppedannelse. Og selv om de er koselig på kalde vinternetter, Vær oppmerksom på at flanell laken også pillen alder og slitasje.

•Velg bomull laget med en høy andel av lang stift eller lang-fiber bomull. Lengre fibrene er minst sannsynlig å pause og pillen. Se etter ordene "Egyptiske lang stift," "pima" og "Supima" når shopping. Akryl blander er mer utsatt for nuppedannelse.

•Ikke 't anta en høy tråds vil garantere ark som ikke pillen. Kvaliteten på fibrene er viktigere at tråden teller. En høy tråden telle ark med korte fibre er like sannsynlig å pillen som et lavere tråden telle ark laget av korte fibre.