Hvordan få rynker av en duk

July 16

Hvordan få rynker av en duk

Hvis du vil gå til lengder for å bruke en duk på spiserommet eller kjøkkenbordet, ikke kan så du absolutt ha rynket. Hele poenget med å sette en duk på et bord ser litt mer organisert. Det er et par triks du kan bruke til å få rynkene ut av din duker, så de kan se glatt og uten bretter.

Instruksjoner

•Launder din duk på vanlig måte du alltid gjøre, men i stedet for å kaste det i tørketrommelen før det er bein tørr, trekke det ut mens det fortsatt har et snev av fukt i den. Drapere det over tabellen umiddelbart så det kan tørke rett.

•Iron din duk med en vanlig klær jern. Det vil hjelpe hvis du bruker damp sette i tillegg til anbefalte varmen på stoffet. Lå en del over strykebrett og konsentrere på stryk bare en halv, inndeling til inndeling. Gjøre andre halvparten på samme måte før hele duken er strykes. Legg det over tabellen eller en seng før du er klar til å bruke den.

•Lay duken og spritz den med en ren sprayflaske fylt med 8 ounces varmt vann og ca 1 unse hvit eddik. Spray væsken jevnt over duken til rynker forsiktig ut. Hvis du har en tre bord, kan du sette en tørr laget av tøy som et ark under duken før det tørker. Eddik lukt vil forsvinne som det tørker.

•Hang din duk ut på et vaskeri linje hvis det er en varm solskinnsdag. Varmen fra solen vil slappe av rynker. Hvis du har en ren bomullsduk, må du dempe det først med litt hvit eddik vann som i trinn 3 før du henge den på linjen.