Hvordan få rynker av 100% Polyester tørr ren bare seng Trøsteren

May 3

Hvordan få rynker av 100% Polyester tørr ren bare seng Trøsteren

Polyester er en syntetisk stoff som er generelt rynke-resistente. Hvis din Trøsteren er laget av 100 prosent polyester, bør så du fjerne sine rynker med lite problemer og uten å ty til å ta den til dry-cleaners, selv om etiketten sier tørr-ren bare. Men vær forsiktig, siden for mye varme kan smelte stoffet.

Instruksjoner

•Hang Trøsteren som på en klessnor eller over et rekkverk, så rynker bosette. Det kan ta bare tre eller fire timer for de fleste av rynker forsvinner.

•Iron sta rynker bruker innstillingen lav, syntetiske på strykejernet. Omsorg etiketten sannsynlig sier du kan stryke det på lav. Du kan imidlertid bruke en presserende klut mellom jern og talsmannen å ytterligere beskytte polyester smelter eller brenning.

•Plasser Trøsteren i en stor kapasitet tørketrommel og riste det på innstillingen lav eller ingen-varme i ca 10 minutter. Når det stopper risting, ta det rett ut, lo det opp og legge den på sengen. Du kan også legge et hjem rensing klut til tørketrommelen hvis du ønsker å tørke rengjøre den, følger instruksjonene på etiketten.