Hvordan få rustflekker av betong

March 3

Hvordan få rustflekker av betong

Mange huseiere tror ikke om rustflekker før det er for sent. De kjøper metall gårdsplass sett, plantasjeeiere, statuer og andre elementer som sitter på betong overflater. Dessverre når det regner eller snø, eller væske berører metallet fra noen annen kilde, rust de. Denne rust kan kjøre og flekken betongen. Rustflekker er vanskelig å få av betong, men det er mulig.

Instruksjoner

•Spray rust flekker med vannslangen i hagen til de er grundig mettet. Dekke hver flekk med en slipende pulver renset med oksalsyre som en av de viktigste ingrediensene. Skrubbe hver flekk med en nylon børste.

•Bruk pensel til å opprette en god skum. Skrubbe rundt omkretsen av hver flekk å forhindre blødning i unstained kvinne betong. Skrubbe til alle rust har løftet fra overflaten av betongen.

•Dekk rensemiddel og flytende rust med en sjenerøs mengde ren katten søppel. Vent en halvtime for søppel å absorbere alle av væsken. Spade søppel i containere med tettsittende lokk og overføre dem til din området farlige kjemikalier Depot.

Tips og advarsler

  • Aldri skyll din brukte rengjøringsmiddel på et eller annet område hvor det kan forurense grunnvann.