Hvordan få riktig spenning fra en bærbar Generator

March 28

Bærbare generatorer gi midlertidig strøm under et strømbrudd og vanligvis kjører på bensin eller parafin. Mange modeller er utstyrt med en spenning justering kontroll som lar deg koble apparater krever 120 volt eller 240 volt. Noen bærbare generatorer er også utstyrt med elektriske stikkontakter som leverer ulike strømstyrken eller forsterkere, som måler strømmen av elektrisitet gjennom linjen. Det er viktig å matche apparatet med riktig spenning og strømstyrke innstillinger på din bærbare generatoren å hindre overoppheting og kortslutning utstyret.

Instruksjoner

•Start elektriske apparatet rundt å sjekke bakpanelet nær strømledningen. Finn klassifiseringsinformasjonen, som inkluderer spenning og strømstyrke kreves for sikker drift. Spenning for de fleste nordamerikanske apparater blir 120. Strømstyrken varierer med type apparatet.

•Dial spenningsvelgeren på bærbare generatoren til den aktuelle innstillingen for apparatet. Bærbare generatorer vanligvis ha to, en for 120 volt 240 volt.

•Velg strømstyrke innstillingen på den bærbare generatoren som tilsvarer strømstyrkevurdering på apparatet; for eksempel 30 forsterkere. På enkelte bærbare generatorer, kan det ikke være en amp justering kontroll. I stedet bruk socket på tilkoblingspanelet merket med strømstyrken du trenger.

•Plugg i apparatet til riktig kontakt på generatoren før den bærbare enheten.