Hvordan få pulver Film fra gulvet

December 19

Rengjøring hvitt pulver av et gulv kan være vanskeligere at det virker. Det kommer an på hva pulveraktig filmen er. Hvis pulver på kjøkkengulvet mel og filmen er matlaging fett, vil du bruke avfetting rengjøring teknikker. Hvis pulveret er ukjent, og det vises på nye steingulv, det er faktisk salt utvasking gjennom steinen, og det tar en annen rengjøring teknikk. Avgjøre pulver og film er det første skrittet til en ren gulv.

Instruksjoner

•Examine pulver og film som dekker gulvet. Hvis du kan logisk fastslå kilden til rotet er det enklere å rengjøre den.

•Vacuum gulvet å fjerne så mye av løs, tørket pulver som mulig. Bruk en butikk støvsuger hvis gulvet er også fuktig. Vær spesielt oppmerksom sprekker og åpninger der pulveret kan skjule. Vakuum 8 til 10 fot fra synlig utslippet som lys pulver ofte drift.

•Vaskestasjonen tømmes gulvet med en degreasing rensemiddel som er trygt for din gulv hvis du tror filmen i pulveret er fra fett eller olje kilde. Bruk et vanlig rengjøringsmiddel hvis du tror filmen er sukker-basert, som en drink.

•Rinse i gulvet ved hjelp av destillert vann. Destillert vann har ikke en mineral reaksjon med gulv og det vil ikke forlate flekker. Tørr gulvet umiddelbart med et håndkle.

•Scrub en efflorescent etasje med 100 prosent destillert hvit eddik og en hvit nylon skrubbe børste. Saltutslag oppstår i kjellere og steingulv når fuktighet beveger seg gjennom porøse steinen og smelter salter fanget i betong eller stein. Når du vasker overflaten, vises salter renses av. Men de kommer tilbake.

•Dry gulvet med et håndkle. Polsk noen betong og flis flater for å fjerne rester som ikke vises. Bruk en fra sau polering pad på en polering verktøy og en polsk anbefalt for din gulv.