Hvordan få Primer av en Vinyl gulv

February 4

Hvordan få Primer av en Vinyl gulv

Før dekker en vinyl tile gulvet med en annen type gulv, mottar det vanligvis et lag med primer. Hvis du hensikt å bruke vinyl gulv igjen, må du fjerne primer etter løfte subfloor. Primer lag på vinyl, uansett hvor gammel, fjernes enkelt med semi lime maling løsemiddel. Dette kjemikaliet produserer potensielt farlige gasser, så du må ta forholdsregler mens du bruker den. Holde en vindu åpen og en fan i rommet. Beskytte airway ved å sette på en kvalitet puste maske.

Instruksjoner

•Paint maling løsemiddelet en 3 - 4 square foot inndeling på vinyl arket i henhold til produsentens instruksjoner. Ikke bli fristet til å male større områder samtidig. Arbeider i seksjoner vil tillate deg å bruke og fjerne maling løsemiddelet før det tørker og stivner på gulvet. Bruk en lang-håndtak maling roller og maling brett og du trenger ikke å få på hendene og kne.

•La maling løsemiddelet på for produsenten anbefalte beløpet av tid - vanligvis 15 minutter til en time. Flytte til et annet rom mens løsemiddelet sitter for å minimere tiden du er utsatt for løsemiddelets røyk.

•Scrape løsemiddel og løs primer opp med en plast sparkel. Hold på kitt kniv så nær parallelt med gulvet som mulig som du skrape for å unngå uhell gouging eller skrape gulvet. Når du støter på sømmene i vinyl flisen, skrape langs dem i stedet for over dem så bladet kan løfte gamle fliser. Dumpe det løftet goop i det foret skitt.

•Moisten en fille i male løsemiddel og bruke den til å tørke opp eventuelle gjenværende maling og løsemidler som du ikke kan øse opp med kitte kniven.

•Soak en fille i vann eller nøytraliserende løsemiddelet anbefalt av maling løsemiddelets produsent. Tørk eventuelle gjenværende maling og løsemidler på vinyl flisen. Hvis nøytraliserende løsemiddelet ikke er vann, følg med en vann-våt rag tørke.

•Gå til en annen del av primer og fjerne det etter trinn en til fem.

Tips og advarsler

  • Les etiketten på maling løsemiddelet kan før du bruker det og sørge for at etiketten eksplisitt sier at det er trygt å bruke på vinyl fliser. Be salgsmedarbeider om hjelp til å velge det riktige produktet hvis nødvendig.