Hvordan få mygg ut av huset planter

November 29

Sopp mygg er svart 1/8-tommers lang insekter ligner mygg. De er ofte sett flyr rundt huset planter, hvor de er vanskelig å kontrollere når etablert. Voksen sopp mygg først legger egg i det øverste laget av potting jord. Når Larvene klekkes, forbruker de fuktighet råtnende organisk materiale som ofte finnes i jord. Etter to til fire uker, larvene forpuppe seg og bli voksne å starte syklusen på nytt. Voksen sopp mygg er ofte sett flyr rundt vinduer i bygningene hvor infested planter er plassert. Forebygging og vedlikehold er den beste metoden for kontroll, siden kjemiske er vanskelig.

Instruksjoner

•Se om sopp mygg larver i huset planter ved å plassere 1/4-1/2-inch strimler av rå poteter på toppen av jorda rundt huset anlegget. La i stedet for fire timer. Sopp mygg larver tiltrekkes sterkt potet skiver og kan lett bli sett hvor potet sektoren har kontakt med jorden.

•Fjern infested hus anlegget til et sted hvor potting jord kan endres. Den bør være innendørs så det er ingen sjanse infestation kan oppstå fra en sopp mygg lever utendørs.

•Spread et lag av avisen over en tabell. Ta infested anlegget fra beholderen og fjern forsiktig som mye potting jord som mulig fra hele rotsystem uten å skade røttene. Tillate infiserte jord å falle på avisen. Dekk til infiserte jord med avis og sted i en søppel stikkontakten utendørs.

•Vaskestasjonen tømmes beholderen med varmt såpevann fjerne alle larver. Forsiktig rense røttene av anlegget under en strøm av vann i romtemperatur fjerne larver fra røttene og base av anlegget. Hvis anlegget er svært stort, må du rense den utenfor med en vannslange. Det vil være liten eller ingen jord igjen på røttene av anlegget når du er ferdig. Selv om denne metoden synes ekstreme, husker anlegget og røttene er infisert med hundrevis av larver som vil fortsette å fylle jord og de må fjernes.

•Transplant huset anlegget i nye potting jord. Du må bruke nye potting jord som ikke var eksponert uteluft eller luften i et hus befengt med sopp mygg. Potting jord i en åpen container er lett befengt med sopp mygg. La 1 tomme mellomrom mellom toppen av jord og toppen av beholderen. Fyll denne 1 tomme plassen med hagebruk sand. Sand hindrer voksne sopp mygg i å legge egg i potting jord.

•Spray huset og området der sopp mygg ble sett med en husholdning insekt kontroll produkt som inneholder permethrin før gjeninnføre de nylig potted potteplanter. Husk at kontakten må gjøres med insekt for de fleste husholdning plantevernmidler sjøsprøyt å være effektiv.

•Tillat de øverste 2 inches av jord i hver pott, som inkluderer sand laget å bli tørr før vanning. Dette hindrer organisk materiale i det øverste laget av potting jord fra råtnende, som gir Larvene maten de trenger for å overleve. Hvis potten er liten nok, du kan sette dem i en beholder i to timer og la vannet så slikke gjennom bunnen av beholderen. Måten toppen av jord blir tørr.