Hvordan få mugg av pastell kunst

September 8

Hvordan få mugg av pastell kunst

Pastell kunst, som mange andre former for kunst ved hjelp av et lerret eller tre backing, er svært utsatt for mugg og andre former for mold utsettes for de rette forholdene. Mugg vokser raskt i fuktige værforhold som spores er alle rundt hele tiden. Når mugg er kan overlatt til dyrket på pastell kunst, lett misfarges skisser og la mørke flekker, kjent som "foxing," på lerretet. Det er derfor viktig å vite hvordan å få mugg av pastell kunst og fjerne det raskt når oppdaget lagre kunst restaureringen kostnader.

Instruksjoner

•Mix opp en gruppe med antibakterielt løsning, som Lysol, i en sprayflaske, følg produsentens instruksjoner. Lett spray både foran og bak overflaten av pastell kunsten med antibakterielt løsningen, ta vare ikke for å suge lerretet. Plassere grafikken på et tørt rom. Vent til kunsten å tørke godt.

•Plasser pastell kunsten utenfor. Mildt penselen skisser med en pensel til å fjerne mold. Pensel må være rent og tørt; ellers risikerer du smøre eller ellers merke kunsten. Formen har blitt tørt og pulveraktig på grunn av anti-bakterielle spray, og det meste vil enkelt børste.

Stå et sted grafikken i et godt opplyst time. Pensle skisser igjen med pensel å fjerne eventuelle gjenværende spor av mugg, som nå er grundig død eller sovende på grunn av effekten av sollys på mold. Ta pastell kunsten tilbake inne, og enten vise eller oppbevares i et tørt sted.