Hvordan få mugg av fargede klær

March 3

Mugg er en type av mold. Det er en levende organisme, og den vokser på steder som er fuktig og varmt og fuktig. Glemme et våte skjorta i bunnen av våre strandveske kan føre til mugg, men under varme, fuktige været, så kan forlate tørre klær i en skittentøyskurv for lenge. For å kvitte seg med mugg på farge-rask klær, følger du disse instruksjonene.

Instruksjoner

•Ta plagget utendørs. Hvis det fortsatt er fuktig hele, la det sitte i solen og helt tørr. Med en gammel tannbørste, børste vekk overflødig mugg eller mugg fra plagget. Rist plagget ut og kast tannbørsten.

•Plasser plagget i vaskemaskinen. Ikke vask det med noen andre plagg, som du ikke ønsker det lukt eller mold spores å få på ditt andre klær. Vask det med varmt vann og din normal farge-safe vaskemiddel. Legge til en kopp hvit eddik til vaskevann. Skyll plagget i varmt vann også.

•Fjern plagget fra vaskemaskinen, men ikke legge den i tørketrommelen. Hvis noen mugg flekker forblir, tjener bare tørketrommelens varme å sette dem i stoff. I stedet, henge den utendørs en solrik beliggenhet tørke. Hvis det er for fuktig utendørs, eller hvis det ikke er solfylte, tillate plagget til air-dry i huset.

•Examine plagget når det er tørt. Se etter eventuelle gjenværende mugg flekker. Hvis du finner noen gjenstridige gjenværende flekker, kan du fjerne dem med en mer aggressiv tilnærming. En blanding av salt og sitronsaft slik at det danner en pasta. Med en gammel tannbørste, forsiktig børste lim på mugg flekker og la plagget å sitte i 15 til 30 minutter, fortrinnsvis i solen.

•Fargeringer av overflødig salt. Vask plagget igjen i varmt vann. Hvis lukten av mugg er fortsatt synlig i stoff, legge eddik til vaskevann igjen. Hvis du ikke kan lukte mugg lenger, har du ikke legge eddik igjen. Etter skylling, kan du la det lufttørke igjen. Mugg lukt og flekker burde være borte nå, men hvis mugg var igjen lenge nok til å skade stoffet det kan være noen gjenværende misfarging.

•Let plagg luften tørr en gang etter vaskesyklusen. Mugg lukt og flekker burde være borte nå, men hvis mugg var igjen lenge nok til å skade stoffet det kan være noen gjenværende misfarging. Hvis klær lukter som hele eddik, kan du kjøre det gjennom vanlige vask på din neste Klesvask dag, og denne gangen, hvis det er tørketrommel trygt, kan du sette det i klærne tørketrommel.