Hvordan få mørke kalsium innskudd av toalett

May 2

Hvordan få mørke kalsium innskudd av toalett

Kalsium innskudd igjen i et toalett fra vann med en høy mineral innhold, kjent som hardt vann. Hard-flekker under kontroll gjennom regelmessig renhold og vedlikehold er den mest effektive måten å minimere kalsium buildup i toalett bolle. Hvis kalsium bygger til punktet hvor du har mørke flekker toalettet, kan du ta forholdsregler å feilfri og fjerne flekker.

Instruksjoner

•Scrub toalettet med et kommersielt toalettet produkt og toalett pensel. Få toalettet så rent som mulig før du begynner å behandle den mørke kalsium innskudd.

•Drain vann fra toalettet ved å slå av vannet på toalettet og deretter flushing det flere ganger til bollen og tanken er tomme eller nesten tomme.

•Scrub hardt vann flekk i toalettet med en våt pimpstein stein. Fjerne så mye flekken som mulig uten å skrape overflaten av toalettet.

•Fyll en ufortynnet surt renere inn i toalettskålen til flekker er helt dekket av støvsugeren. Hvis du bruker en profesjonell surt renere, følg instruksjonene på produktet for å unngå fare for personskade. Naturlig surt rengjøringsmidler inkluderer eddik og sitronsaft. Tillate renere å sitte før flekker synlig begynner å oppløse. Skrubbe toalettet igjen med pensel til innskudd er borte.

Slå vannet tilbake på, og at toalettet å fylle. Tømme rengjøringsmiddel i avløpet og skylle toalettet av rødme det flere ganger.