Hvordan få Mold av skap

June 28

Formen kan være en reell plage. Den trives i fuktige steder som ikke er godt ventilert, som din garderobe. Når mold begynner å vokse, utgjør det en alvorlig helserisiko for deg og din familie. Plus, kan det ødelegge elementene du holde i skapet. Mold i skapet kan spre relativt raskt, så det er viktig å ta vare på problemet så snart du blir klar over det. Forstå at skap er et felles sted å finne mold fordi det er vanskelig å ventilere dem godt.

Instruksjoner

•Sett på vernehansker og en ansiktsmaske før rengjøring mold i skapet. Du skal bruke blekemiddel å bli kvitt mold, som kan irritere huden og lungene. Siden du arbeider på et trangt sted, er det spesielt viktig å bære en ansiktsmaske.

•Opprett blandingen vil du bruk å rengjøre mold. Blanding 4 deler vann og 1 del klor blekemiddel. Legge til et par dråper ikke ammoniakk oppvaskmiddel; Det er viktig å bruke ikke-ammoniakk oppvaskmiddel fordi blekemiddel og ammoniakk sammen er svært giftig.

•Scrub områdene av skapet som har mold med en scrub pensel og blandingen du opprettet. Penselen må være litt stiv å skrubbe av mold.

•Rinse skap med en ren klut og litt varmt vann. Klappe den tørr med håndkle og kontroller at du har alle mold. Du må bruke en lommelykt avhengig av hvor mørke skapet er.

•Åpne skapet dører med jevne mellomrom. Dette vil øke luftsirkulasjon og forhindre fremtidige mold problemer.