Hvordan få Mold av marmor fliser

September 16

Du har lagt merke til mold vokser på marmor fliser, og du vil bli kvitt det før det blir farlig: noen kunne glippe, siden når det er vått noen typer mold er ganske glatt, og likevel andre typer mold er giftig ved innånding. Mens marmor fliser er vanligvis ganske porøs og derfor en bestemt type mold tendens til å lett bli på dem, alle de samme, er det like enkelt å få formen av marmor fliser.

Instruksjoner

Rengjør

•Mix en liten mengde natriumhypokloritt (bleke) og vann i en bøtte. Start med en blanding av fem deler vann til en del blekemiddel som din rengjøringsmiddel. Teste et iøynefallende sted på marmor ruten som ikke har mugg på det for farge hurtighet med et par dråper av rengjøringsmiddel. Redusere eller styrke blekemiddel til vann-forhold, avhengig av farge hurtighet og mold fjerning effektivitet.

•Ventilate området innenfor, selv utenfor hvis nødvendig, der rengjøring finner sted med en vifte. Bruk en NIOSH (The National Institute for Occupational Safety og helse) godkjent klor gass damp maske for å beskytte deg mot klor gass røyk.

•Scrub rensemiddel, med hansker og vernebriller slitt, for å få formen av flisene. Se etter fargen på mold å endre farger etter noen sekunder til noen minutter av skrubbing. Mold er levende; fargeendring angir det er døende og rengjøringsmiddel er sterkt nok. Styrke rengjøringsmiddel med en større andel av blekemiddel til vann, hvis du ikke ser en farge endre eller mold vedvarer. Skyll med vann når du er ferdig.

•Pressure vask med vann press lik oppgaven uten arrdannelse marmor. Ikke tilstrekkelig skylling marmor fliser etter får mold av dem med et blekemiddel rengjøringsmiddel vil forlate en salt eller kritt rester på marmor fliser.

Tips og advarsler

  • Bruk en kost-behandlet skrubbe børste for større jobber.
  • Klorgass forårsaker emfysem. Kontroller at du har tilstrekkelig ventilere luften du puster mens du arbeider med natriumhypokloritt (bleke).
  • Noen marmor fliser er ganske myke. Bruk myke kratt pensel for myk marmor fliser og en vanskelig skrubbe børste for hardt marmor fliser.