Hvordan få Mold av et tregulv

March 24

Mold er en mikroskopisk sopp som trives i fukt og luftfuktighet. Oftest er formen på tregulv forårsaket av stående vann, blomsterpotter sittende på gulvet eller flom. Det er viktig å fjerne mold fra tregulv beholde sin naturlige skjønnhet. I tillegg kan mold medføre risiko for helsen så rengjøring mold fra gulvet vil sikre at familien ikke er utsatt for potensielt giftige muggsoppsporer.

Instruksjoner

•Kombiner 1 gallon vann, et par spruter parabolen såpe og ½ SS. trisodium fosfat (TSP) i en bøtte. Vask støpte gulvet med en fille og rengjøringsmiddel. Gå over området med en tørr klut for å fjerne overflødig vann.

•Trekk gulvet skraper over det berørte området på gulvet, går i retning av tre korn. Du kan kjøpe en etasje skraper på de fleste oppussing sentre eller jernvareforretninger. Dra skrapen forsiktig over gulvet, bruke nok trykk slik at kanten av skrapen vil skrape finish. Gjelde ikke så mye press at du grave i gulvet marring tre.

•Sand over området med en sliping svamp. Bruk et 180-korn sliping svamp for å fjerne finish. Du kan lett finne disse på maskinvare eller hjemme forbedring butikker. Løpe sliping svampen over tre langs korn til flertallet av mold er fjernet.

•Mix en løsning av 1 del blekemiddel og 4 deler vann i en bøtte. Skrubbe støpte området forsiktig med blekemiddel blandingen og en ren klut til å fjerne eventuelle gjenværende rester mold.

•Sand over området igjen, denne gangen med en 200-korn sandpapir. Sand i retning av tre korn å fjerne eventuelle gjenværende formen fra gulvet.

•Apply en tre finish til det berørte området av tre gulvet. Ideelt sett Prøv å matche finish til eksisterende mål på gulvet.