Hvordan få møbler fargestoff av vegger

July 31

Hvis lys farget møbeltrekk gnir mot en vegg, er det mulig for noen av fargestoff i stoff å overføre til veggen. Du stakk ikke med det samme rommet arrangementet før du male, skjønt; i de fleste tilfeller kan fargestoff fjernes. Konsentrere seg om stedet fjerne fargestoff forsiktig. Flat malingen er litt vanskeligere å rengjøre enn skinnende maling, men du ser resultater på begge overflaten.

Instruksjoner

•Moisten en melamine skitt viskelær svamp. Gni stained området av veggen fjerne møbler fargestoff. Hvis flekken er mindre, kan dette fjerne den helt.

•Sprinkle en liten mengde natron på en fuktig svamp. Gni flekken i en sirkulær bevegelse, bruke pulverets mild slitasje for å bære bort flekken. Skyll svamp og tørke bort noen natron rester.

•Våt en bomull puten med rubbing alkohol. Gni området for å fjerne eventuelle gjenværende fargestoff flekken. Tørk området med en fuktig svamp.

Tips og advarsler

  • Avhengig av hvor skittent er veggene, kan du vaske hele veggen etter spot rengjøring; Bland 1 kopp vanlig ammoniakk og 1 gallon av varmt vann for å lage en vask løsning. Sette på hansker og vaske veggen med en svamp.
  • Vegg maling tåler vanligvis natron og rubbing alkohol uten problem. Hvis veggen er tapetsert eller du er i tvil, bruk den til et skjult testområde først.