Hvordan få min Dieffenbachia Bloom

February 15

Hvordan få min Dieffenbachia Bloom

Dieffenbachia er vokst for sine fargerike, store, ovale grønne blader, oppdaget eller smykket med krem eller gul markeringer. Blomstene er små og båret på lang toppene. De er sjelden sett og bare store, modne planter. Dieffenbachia er frost anbudet. I de fleste klima er det dyrket innendørs i potter. Dieffenbachia gjør det bra i moderat lys fra en nord eller øst-vinduet og foretrekker å være potbound. Vask planter bladene regelmessig med en fuktig klut for å fjerne støv.

Instruksjoner

•Vent dieffenbachia modnes og potbound. Små, umodne planter blomst aldri.

•Gå dieffenbachia til en nord - eller øst-mot vinduet. Planter uten nok lys sjelden blomst. Sør - eller vestvendte vinduer har for mye lys som brenner bladene.

•Stress dieffenbachia anlegget. For mye vann og gjødsel oppfordrer ikke blomstrende. Planter bare produsere blomster og gå til frø under tider av forestående frost og tørke. Stopp befruktning. Stopp vanning til anlegget droops. Gjenopplive anlegget ved å stuper hele potten i et kar med vann. Holde det det før det har gjenopplivet. Fortsett forskuddstrekk vann og gjenopplive anlegget til blomsterknopper vises.

Tips og advarsler

  • Dieffenbachia blomstrer sjelden.
  • Dieffenbachia er giftige. Kontakt med sap forårsaker smertefulle hevelse av tungen.