Hvordan få maling av en pensel

September 27

Hvordan få maling av en pensel

Riktig feilfri din pensler etter hver bruk hvis du vil forlenge nytten. Vask børster i løsemidler bryter ned oljebasert maling, som bust til holde deres fleksibilitet. Ikke rengjøring børster rutinemessig etter hvert prosjekt vil påvirke ytelsen og gjøre maling jobben mye vanskeligere, uansett om de brukes for en husholdning prosjekt eller et kunstnerisk prosjekt. Du kan rengjøre børster riktig i ca 10 minutter.

Instruksjoner

•Sett på et par rubber eller gummihansker, og hell varmt vann og maling-thinning løsemiddel i en liten beholder. Pinne pensel i beholderen, og bruk fingrene og pensel kam (eller gaffel) du kan male-thinning løsemiddelet til bust på børsten. Pass på å få løsemiddelet mellom bust grundig. Gjør en ren blanding av vann og løsemiddel og gjenta.

•Hold pensel av håndtaket i søppelbøtta eller bøtte, deretter snurre den rundt få gjenværende maling tynnere av penselen.

•Rinse pensel med varmt vann og sjampo. Sjampo vil hjelpe gjenopprette olje i bust som er laget av naturlige fibre. Skyll ut sjampo med varmt vann og snurre det igjen i bøtte eller søppel kan. Tørr pensel grundig med papirhåndklær.

•Wrap pensel bust i tunge papirhåndkle og satt et stykke maskeringstape for å holde det på plass. Plass penselen tilbake i sin sak protector hvis ingen bånd og papirhåndklær. Innpakning penselen og taping det vil bistå i å hjelpe bust gjenvinne sin form.

Tips og advarsler

  • Ren vannbasert maling av pensler lathering og skylle dem i en vask med varmt vann og flytende såpe, deretter gjenta til alle malingen ble fjernet.
  • Pensel spinnere er tilgjengelig på mange maskinvare forsyne butikkene å spinne maling-thinning løsemidlene og vann av automatisk.
  • Tørke børster før lagring dem.