Hvordan få lukter ute av gulvteppet

September 14

Hvordan få lukter ute av gulvteppet

Fra en rekke kilder kan bli fanget i teppet, inkludert røyk, lukter, pet urin og avføring, og Spy. Disse fanget lukter kan være frustrerende fordi uansett hvor mye du støvsuger og fjerne skitt og debris, de forblir. Over tid kan disse lukt skaper en ubehagelig atmosfære i hjemmet. Mens luftrensere maske bare luktene uten å fjerne dem, kan noen husholdningsartikler brukes å fjerne lukt fra teppet for godt.

Instruksjoner

•Pay å ha teppet profesjonelt dypt rengjort. Hvis du ikke har råd til en profesjonell dyp-rengjøring, finnes det selskaper som vil tillate deg å leie en industriell størrelse teppe sjamponering maskin og gjøre jobben selv. Kontroller at du følger alle maskininstruksjoner til brevet å unngå uhell og feil. Som regel krever disse maskinene rent, kaldt vann til å operere.

•Hvis din teppe lukt skyldes kjæledyr, spray teppet med en pet lukt neutralizer. Pet odor neutralizers finnes i ulike løsninger avhengig av pet; Kontroller at du kjøper rekke passer for ditt varemerke pet lukt.

•Bruk natron å fjerne lukt. Strø et lag av natron over hele teppet. Hvis teppet ligger i et område av huset som brukes ofte, la det sitte i minst en dag. Hvis teppet i et hovedsakelig ubrukt i huset, kan bakepulver å sitte i to dager. Når den angitte tiden har gått, feie opp bakepulver og vakuum noen rester av teppet. Lukt vedvarer etter denne behandlingen, gjenta prosessen.

•Bruk hydrogenperoksid. Hvis ikke noe annet har arbeidet, hell 3 prosent løsning Hydrogenperoksid i en sprayflaske og spray løsning på delen av teppet som gir av støtende lukten. Tillate løsningen å sitte mellom fem og 10 minutter. Når tiden er opp, blot våt området med en ren, absorberende, hvit klut før området har blitt strøket tørr.

•Hvis lukt vedvarer, oppretter du en blanding av like deler natron, parabol væske, hydrogen peroxide og eddik og spray løsningen i teppet. La det sitte i noen minutter, og deretter bruke en ren, hvit, absorberende håndkle for å pletten blandingen (og forhåpentligvis lukt med det) ut av teppet ditt.