Hvordan få lukter av sengetøy

March 29

Hvordan få lukter av sengetøy

Hvis du merker en ubehagelig lukt fra din sengetøy, har din ark sannsynligvis fanget bakterier inne stoff fibrene oppretter usmakelig luktene. I stedet for å leve med lukt eller kaste vask arkene, dem grundig fjerne feil bakterier. Selv om rengjøringen kan innebære flere trinn, kan du få lukter av sengetøy og gjenopprette sengetøyet til sin tidligere ren, velduftende tilstand.

Instruksjoner

•Kontroller stoffet innhold og vaskeanvisninger for din ark til å bestemme den beste måten å machine-wash dem før du fortsetter med lukt-fjerning prosessen.

•Plasser arkene i vaskemaskinen. Legge til klor eller farge-safe blekemiddel blekemiddel dispenser i vaskemaskinen (klor for hvitt ark) og farge-safe blekemidler for fargede ark. Se pakningen for den anbefalte mengden blekemiddel. Legge til heavy-duty vaskemiddel i vaskemaskinen også. Angi temperaturen til varmeste temperatur anbefalt av produsenten og vask arkene i vanlig vask. Hvis du ikke har Vaskeinstruksjoner, vask ark i varmt vann.

•Fjern ark fra vask maskinen når syklusen avsluttes. Rist dem fjerne rynker som du plasserer dem i skittentøyskurv.

•Hang arkene utenfor på en klessnor. Hvis du ikke har en klessnor, bruke en tørketrommel i stedet. men kan tørking ark ute i den friske luften og solskinn være effektiv for å fjerne stoff lukt. Tillate arkene henger før de tørke helt.

•Ta tørr arkene ned fra en klessnor (eller tørketrommelen) og vurdere deres lukt. Hvis du fortsatt lukter lukt i stoff, fortsetter du til neste trinn.

•Spread ark ut flatt på gulvet. Strø natron rikelig over hele arealet av toppen ark og montert arket. Rulle arkene til hold bakepulver på plass og plasser rullet ark i store hyllen. Dekk hyllen og la arkene å sitte i vedlagte hyllen for to til tre timer.

•Fjern ark fra hyllen. Rist av overflødig bakepulver gjenta vask og tørking trinnene igjen for å avslutte lukt fra arkene.