Hvordan få lukten av sur melk ut av en beholder

October 26

Hvordan få lukten av sur melk ut av en beholder

Når melk går dårlig det begynner å curdle og skaper en ubehagelig sur lukt. Denne lukt vil knytte seg til beholderen du lagret melken i. Surmelk lukten vil vare i uker og flere vasker gjøre lite for å heve mage-snu aroma. Videre påvirker surmelk lukt smaken av andre mat eller væske lagret i beholderen stinkende. Istedet for kaste beholderen i papirkurven, bruk flere naturlige elementer i de fleste hjem pantries for å fjerne lukten.

Instruksjoner

•Mix 1/2 kopp natron og to dråper mild oppvaskmiddel i en vask fylt med varmt vann. Senk stinkende beholdere i vannet og suge i 30 minutter til 1 time. Skrubbe beholdere ren, skyll med kaldt vann og tørk tørr med et håndkle.

•Fyll den sure-smelling beholdere med like deler hvit eddik og vann. La eddik-vann blandingen forblir i beholderen i flere timer. Forkast blandingen og vaske beholderen som normalt. Skyll med vann og tørr med et håndkle.

•Dampen en ren svamp med ren tomatjuice. Skrubbe stinkende beholderen med tomat juice-mettet svamp i flere sekunder. Skyll med tomatjuice av beholderen og vask med varmt såpevann. Skyll beholderen ren med vann og tørr med et håndkle.

•Fyll innsiden av beholderen med smuldret stykker av avisen. Sikre lokket på beholderen og la den sitte i et bortgjemt sted i 24 timer. Avisen vil absorbere lukt. Vask, skyll og tørk beholderen som normalt.