Hvordan få luft ut av en Radiator

May 1

Hvordan få luft ut av en Radiator

Boliger som har radiator systemer noen ganger har problemer som slår Banking lyder i sine rør eller unnlater å få så varmt som de brukte til å kaste bort energi og penger. Problemet kan være en oppbygging av luft i radiatoren. Luften bygger seg opp i radiatoren systemet og hindrer at vannet strømmer gjennom radiatoren, effektivt fungerer som en isolator. Du kan løse dette problemet ved blødning radiator.

Instruksjoner

•Kontroller at dine radiatorer er kalde slik at du ikke får skåldet av varmt vann. Hvis varmesystem på, slå den av og la radiatorene å kjøle ned.

•Gå til radiatoren som er lengst kjelen, fordi denne radiator har den største mengden luft inni den.

•Finn avtappingsventil på radiatoren. Det ligger vanligvis på siden av radiatoren, og er et lite runde hull med et metall torg i midten som nøkkelen blø passer på.

•Plasser en liten bolle eller beholderen nært avtappingsventil å fange alle vann det kan lekke ut når du blør radiatoren. Legge ned en gammel håndkle hvis ikke en bolle.

•Bruk nøkkelen blø langsomt slå avtappingsventil mot klokken. Stopp på 1/4 slå. Hvis ikke noe hender, langsomt slå nøkkelen til en 1/2 omdreining. Du vil høre et hvesende, det er bare luft komme blødde ut av radiatoren. Lukke er ventilen helt når du ikke hører noen mer luften fresende og vann det eneste som kommer ut av ventilen.

•Gå til neste radiatoren som er lengst kjelen og gjenta prosessen. Gjør dette før du ha bled alt av varmeovner, så slå varmesystem på.