Hvordan få Lily flekker av marmor

September 1

Hvordan få Lily flekker av marmor

Lily pollen flekker høres ut som noe du kan bare børste en marmor overflate, men naturlig porøse overflaten av marmorstein absorberer gule eller orange flekker venstre av pollen. Du kan effektivt fjerne organiske flekker forårsaket av lily pollen med rengjøring forsyninger og metoder som er trygge for marmor og andre stein overflater. Fjerning av pollen er viktig å unngå å ha den overføre til andre overflater, samt beholde klinkekulen.

Instruksjoner

•Dampen et tørkepapir med vann og klem ut overflødig fuktighet. Blot marmor overflaten for å fjerne lille pollen granulater uten smøre dem i marmor. Kast papirhåndkle.

•Mix sammen 1/4 kopp av Hydrogenperoksid med fem dråper ammoniakk i en bolle. Fukt en ren tørkepapir med peroxide og ammoniakk løsningen og stryke pollen flekker marmor fjerne den fra overflaten.

•Treat lily pollen flekker som har absorbert inn i marmor overflaten ved å legge til talkum peroxide løsningen å opprette en grtomslag. Legg nok talkum for å lage en tykk, frosting-lignende lim. Spre grtomslag Lim over gjenværende lily pollen flekker.

•Sett plast brytes på omslag og klapp mildt på plast brytes ned dekker overflaten lim og marmor. La omslag tørr på marmor overflaten for å trekke ut pollen flekker.

•Kast plast brytes og skrap tørket omslag av marmor med tre skraper. Bruk en renere for naturlig stein overflater og papir håndklær å rengjøre marmor overflaten. Tørke overflaten med en annen papirhåndkle.