Hvordan få leppestift eller Chapstick av veggen

July 15

Hvordan få leppestift eller Chapstick av veggen

Litt voksaktig tekstur av leppestift eller chapstick komfortable og gir god utholdenhet på leppene. Dette komfortable tekstur gjør leppestift svært motstandsdyktig mot fjerning fra andre overflater, spesielt absorberende seg som papir vegger. Hvis barnet besluttet at det veggene trengte var noen lys rosa eller rød scribbles, kanskje du trenger litt tid å fjerne dem. En liten smøre av leppestift fra en ulykke er ikke mye av et problem. Et kunstverk i leppestift kan være utfordrende. Prøv ett av flere enkle løsninger før du males eller repapering.

Instruksjoner

•Scrap eller tørk av så mye for leppestift eller chapstick som du kan bruke en smør kniv, og deretter bruke en vev. Ta vare ikke å klø maling eller rive papiret på veggen.

•Blot flekken med mineral brennevin på en rengjøring klut eller vev. Dette er ofte nok til å fjerne mest, om ikke alle, av flekken.

•Sponge de resterende flekker av med en blanding av like mengder oppvaskmiddel flytende og hvit eddik fortynnet i vann. Good Housekeeping anbefaler 1 ss av hver blandet med 2 kopper vann.

•Tørk flekken med kraftig makeup remover eller selv baby lotion. Fett i leppestift kan fjernes gjennom bruk av en lotion. Tørke med en fuktig klut etterpå for å fjerne spor av lotion eller fjerne.

•Bruk Klesrens væske på en fersk klut. Åpne et vindu under prosessen med å redusere innånding av røyk.

•Bruk en proprietær fett flekkfjerner i henhold til produsentens instruksjoner. Den primære basen leppestift eller chapstick er fett og slike produkter vil fungere best.

Tips og advarsler

  • Hvis du har et barn som regelmessig dekorerer veggene med leppestifter, fargestifter, eller noe annet fargerike for hånden, kan du vurdere å forlate flekker der de er til barnet lærer ikke å gjøre dette, da du kan male eller papir over alle scribbles samtidig.
  • Fjerning produktene kan etterlate et område av misfarging på tapet seg. Teste på et iøynefallende område på veggen først hvis du er bekymret og bruker den minste mengden mulig å fjerne leppestiften.