Hvordan få kvadratmeterantallet for landskapet murstein

April 17

Hvordan få kvadratmeterantallet for landskapet murstein

Finne ut kvadratmeterantallet for en patio eller verftet er enkel - hvis det er en vanlig figur. Verft og terrasser som er uregelmessig formet på grunn av eksisterende landskapsforming og plante senger er åpenbart mer av en utfordring å måle. Bryte opp området i seksjoner og blokkering av hva kvadrater og rektangler kan du vil hjelpe deg å få en mer nøyaktig figur gårdens område i kvadrat.

Instruksjoner

•Clear området gården du har tenkt å dekke alle løs elementer.

• Merk samlede området du vil måle. Legge ned strengen langs de generelle grensen mellom og delen av gården du ikke vil bli dekket med murstein.

•Start merking av kvadratiske og rektangulære områder i strengen. Plasserer små steiner i hjørnene av hver figur og lå streng mellom hver rock. Hvis du har bare et par områder, strengen er valgfri, men hvis du har et veldig uregelmessig formet område som du må partisjonere flere ganger, strengen minne deg hvilke steiner danne hjørnene for hvilken rute.

•Measure to sider av en blokkert av firkant eller et rektangel, som linjen øverst og linjen til venstre i føttene. Multiplisere to for å få området av den.

•Gjenta for hver firkant eller et rektangel og legge opp tallene.

•Multiply nummeret fra trinn 5 av 1.15 å få produktet pluss 15 prosent. FamilyHandyman websiite at 15 prosent for å dekke de ujevne områdene du ikke kan måle og finne det samlede kvadratmeterantallet.