Hvordan få krystallklare svømmebasseng

July 28

Hvordan få krystallklare svømmebasseng

Få ting er mindre innbydende varme sommermånedene enn skyet basseng vann når du skal ta en dukkert. Det er vanskelig å ha tillit til at bassenget er trygt å svømme i når du ikke kan se inn i det klart. Algene oppblomstringen, balanse pH nivåer og ikke nok klor kan forårsake skyet vann i et basseng. Et basseng filtreringssystem som ikke fungerer kan også resultere i grumsete vann. Fullfører noen vedlikeholdsoppgaver kan hjelpe eliminere skyet vann i bassenget og gir deg krystallklart bassenget du ønsker.

Instruksjoner

• Kjør bassenget pumpen for 24 timer rett, så sjekk bassenget. Bassenget går gjennom bassenget filteret og feller skitt og rusk som kan sky opp vannet. Kjører pumpen konstant gir filteret tilstrekkelig tid til å fange alle skitt og avskum i bassenget.

•Kontroller bassenget filter skjermen riper eller tresko. Rengjør filteret ved å ta den ut og sprøyting med en slangen. Erstatte filteret hvis den er skadet.

•Fyll sjokk behandling i bassenget. Sjokkerende bassenget dreper noen bakterier eller alger vekst som kan vokse i bassenget. Hvor nødvendig vil variere avhengig av bassenget.

•Test bassenget med et basseng testing stripe av dipping det i bassenget og riste den. Vent 30 sekunder og sammenligne de fargede blokkene på strimmelen til fargene på test stripe flasken. Dette viser om bassenget er lite noen kjemikalier som klor.

•Legg blekemiddel eller brom granulater til bassenget om nødvendig. Blekemidler eller brom sanitizes bassenget, gjør det trygt å svømme i.

•Legg pH increaser eller decreaser, avhengig av om strimmelen viser din pH-balanse er høyt eller lavt. En pH balanse under 7.2 er lav og over 7,8 er høy. Nivåene av pH må balansere for vann klareres.

•Legg en skala redusering til bassenget hvis du bor i et område med hardt vann. Hardt vann skaper kalsium innskudd og kan resultere i skyet vann. Den skala reducer oppløses innskudd som resulterer i klarere ser svømmebasseng.

•Ta et utvalg av bassenget til et basseng professional hvis du ikke kan bli kvitt skyet vann etter kjører bassenget filteret eller legge kjemikalier til bassenget. En profesjonell vil teste din prøve og fortelle deg hva du trenger å holde vannet krystallklart.

Tips og advarsler

  • Hvor mye kjemiske å legge til bassenget, avhenger av din utvalgsstørrelsen. Sjekk kjemiske retningene for anbefalt dosering.
  • Ikke bruk blekemiddel og brom sammen. Bruk bare ene eller det andre i bassenget.