Hvordan få Ketchup av semsket skinn støvler

April 18

Semsket skinn støvler er et populært element som mange bære hele året. Noe som vi slitasje, spesielt på føttene våre, er bundet til å bli skitten og flekkete til slutt. Semsket skinn er en delikat materiale, og du må være forsiktig når fjerne oljeflekker fra det - men det er mulig å kvitte seg med flekker på semsket skinn støvler uten å skade dem. Du kan også lære å få ketchup flekker av semsket skinn støvler hvis du bruker riktig materiale og metoder.

Instruksjoner

Ren semsket med eddik

•RUB farget semsket med et håndkle for å skaffe fibrene i stoffet.

•Fjern en tørr ketchup flekken ved forsiktig pussing en blyantviskelær på den semsket skinn. Hvis ketchup er fortsatt våt, bruke tørr papirhåndklær for å pletten det opp. Fortsette å erstatte papirhåndkle og bruke lett trykk før flekken er ikke lenger våt.

•Dampen en myk klut med noen hvit eddik og gni forsiktig støvlene for å fjerne eventuelle gjenværende flekken. Tillate eddik tørke og deretter bruke en wire semsket pensel til å børste støvler.

Rengjør semsket med oppvaskmiddel

•Kombiner lunkent vann og en teskje av dish såpe i en bolle. Bland kraftig til såpebobler skjemaet over vannet. Legg til flere oppvaskmiddel og rør igjen hvis du har problemer med å gjøre nok såpebobler.

•Bruk en myk klut gjelder såpebobler for farget semsket. Ikke suge din klut i vannet og bare tillate såpebobler berøre din semsket skinn. Unngå å få semsket skinn støvler våt skadet materialet.

•RUB såpe bobler i flekken forsiktig og legge mer såpebobler hvis nødvendig. Fortsett til flekken fjernes fullstendig, og så tillate støvler tørke helt.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke den samme metoden for å fjerne ketchup flekker fra din andre semsket klær. Bare sørg for å aldri få din semsket våt slik at du ikke forårsake skade.