Hvordan få katten urin lukt ut av tepper

July 29

Hvordan få katten urin lukt ut av tepper

Før nå for dyre rengjøringsmidler og kraftig pet lukt neutralizers, slå til kjøkkenet for forsyninger å få cat urin av tepper. Fjerne flekken helt fordi kattens følsom nese vil finne noen spor av hennes tidligere besøk og ikke engang den mest kraftige deodorizer vil skjule det langvarige duften.

Instruksjoner

•Rengjør kattens søppel gryte. Kattene jord tepper hvis de er ikke fornøyd med renslighet eller plasseringen av deres kullet pan eller de ikke liker lukten av problem. Prøv en unscented søppel hvis din katten fortsetter å eliminere esken. Ingen-neutered hanndyr kan også spray sitt territorium å advare av rivaliserende menn.

•Rengjør så mye av en frisk flekk med papirhåndklær og vann. Fukt en eldre flekk med vann for å starte rengjøringen. Dekk fuktig flekken med et lag med papirhåndklær. Trykk en laget av aviser på papirhåndklær til sop opp så mye av fuktig flekken og vann som mulig i papirhåndklær.

•Sprinkle natron på hele stedet. Dekke hele flekken og la den absorbere lukt. Børste vekk.

•Blot eddik øverst, skrubbe den med en myk rengjøring fille. Tøm området grundig med vann for å fjerne natron og eddik duft.

•Øredeksler tørr stained området. Hvis eddik duften forblir, skyll med vann igjen. Hvis flekken ikke er fullstendig fjernet, eddik skjuler ikke duften fra en katt følsom nese og hun kan gå tilbake og urinere igjen.

Tips og advarsler

  • Leie en extractor, eller bruke en våt vac hvis lukten vedvarer. Bruke uten kjemiske rengjøringsmidler. Unngå damp eller varme behandlinger, som kan forsterke lukt. Når flekken er fjernet, kan du prøve en pet lukt neutralizer.
  • Unngå rengjøring med sterk luktende kjemikalier som vil maske lukt til deg, men ikke din katten.