Hvordan få i utendørs planter for vinteren

February 10

Vinter overlevelse av utendørs planter er i fare når de er plantet i beholdere, fordi jord thaws og fryser raskere enn i bakken. Når den jord endringer i en slik hastighet, det begynner å presse roten systemer av planter ut av containeren. Det er viktig å overvåke været og ta din utendørs planter inne for vintermånedene. Fordi mange av disse plantene blir sovende, er omsorg minimal frem til våren.

Instruksjoner

•Prepare ditt hjem for din utendørs planter. Vaske Vinduer, slik at solen kan filtrere gjennom til planter. Legg stupbratte gardiner sørvendte Windows for planter som trenger delvis sollys eller kan ikke overleve direkte sollys.

•Kontroller utendørs planter for skadedyr og fungal sykdommer. Slange av planter med hagearbeid slange å fjerne noen av skadedyr. Hånden plukke så mange skadedyr som du ser med hansker.

•Kontroller planter for fungal sykdommer. Planter bringes innendørs for vinteren med fungal sykdommer kan spre fungal spores til resten av planter. Ser for blad misfarging, den høye saltholdigheten, fungal sporer eller vansiret blomstrer. Avskåret disse syke delene med en bypass saks. Dypp din omkjøringsvei hagesaks i en blanding av 70 prosent rødsprit og 30 prosent vann mellom kutt å unngå å spre sykdommen.

•Gå din innendørs anlegg inn i skyggen hver dag for å få dem vant til ny belysning. Ved å bringe dem innendørs uten å justere hvor mye lys som de mottar, kan plantene dør av sjokk. Når de får justert til full skygge, ta dem innendørs.

•Reduser slitasjen vanning. Tillate matjord tørke ut mellom vanning. Unngå vann på regnværsdager.

Tips og advarsler

  • Repot planter som har snegler eller meitemark i deres jord. Senk beholderen i vann i 15 minutter å trekke skadedyr fra jorden.
  • Plasser planter i områder som er fri for temperaturendringer som varmeovner eller trekkfulle Vinduer. Plutselige temperaturendringer kan drepe potteplanter.