Hvordan få gratis klor i en ny økning

May 15

Hvordan få gratis klor i en ny økning

Klor er en populær kjemisk brukes til å rense svømmebasseng vann. Bruke klor svømmebasseng setter et klor nivå i bassenget. Bassenget er er klor en måling av konsentrasjonen av klor i bassenget, målt i deler per million, eller ppm. Hvilket klor er delt i to sub-nivåer, kalt gratis klor og totale klor. Gratis klor er et nivå viser delen av totale klor som er levende og fungerer som en sanitizer. Gratis klor nivået starter ved å bruke klor sjokk bassenget, som hjelper pause kjemisk obligasjoner i chloramines og "gratis" klor molekyler.

Instruksjoner

•Fyll en bøtte med vann fra en vannslange. Hell riktig mengde klor sjokk i bøtte med vann. Vanligvis brukes en halvkilo granulert klor sjokk til å behandle 10.000 gallons av bassenget. Se det sjokket emballasje mer spesifikke dosering instruksjoner, hvis nødvendig.

•Stir vann og sjokk bland i bøtte med en lang redskap som en treskje. Pre blande sjokk på denne måten sikrer sjokk granulater ikke blekemiddel enhver overflate når kjemiske brukes på vannet.

•Carry bøtte rundt omkretsen av bassenget og Hell blandingen i vannet. Når alle blandingen brukes på bassenget, ta en pool stang med børstemunnstykket og penselen noen fra ikke sjokk som kan utlignet bassenget nederst. Dette blander granulater med resten av vann for å hindre bleking.

•Circulate bassenget i minst seks timer. Teste et utvalg av svømmebasseng med et hjem testing kit å fastslå hvilket gratis klor. Nytt sjokk behandling til ønsket gratis klor nivået er nådd. Vanlige gratis klor nivåer er mellom 1 og 3 ppm.

Tips og advarsler

  • Hell noen av sjokk og vann blandingen i bassenget i nærheten av et jetfly eller andre returslangen. Vannet tilbake til bassenget fra filteret bærer kjemiske i resten av bassenget og sikrer god spredning.
  • Aldri håndtere klor eller noen andre bassenget kjemiske direkte. Bruk hansker eller andre riktig sikkerhetsutstyr.