Hvordan få gratis fyringsolje

July 1

Hvordan få gratis fyringsolje

Fyringsolje kan bli ganske dyrt, og dessverre mange familier råd til ikke å betale for å varme sine hjem hver dag i de kalde vintermånedene. Det er derfor det amerikanske Department for Health and Human Services og noen veldedighetsorganisasjoner tilbyr lav inntekt familier tilskudd til innkjøp av fyringsolje. Men ikke alle er berettiget til å motta oppvarming olje bistand, så det er viktig du finne ut kravet om valgbarhet før du begynner å fylle ut papirene.

Instruksjoner

•Anrop den amerikanske Department for Health and Human Services mellom 7 og 5 pm på 866-674-6327 å finne ut hvor nærmeste lav inntekt hjem energi hjelpeprogram kontoret (LIHEAP). Ta kontakt med LIHEAP e-post til [email protected] LIHEAP gir hjelp for lav inntekt familier med sine strømregninger.

•Fyll ut søknadsskjemaet følge instruksjonene på skjemaet LIHEAP. Gi kopier av siste regningene, betale stubber, bevis av inntekt, adresse og antall familiemedlemmer leve med deg. Send en kopi av ditt personnummer og bevis på amerikanske statsborgerskap eller bosted tillatelsen.

•Apply for oppvarming olje assistanse fra innbyggernes energi veldedighet, som gir hjelp til lavinntektsfamilier i mange amerikanske stater. Sjekk på sin hjemmeside å avgjøre om du bor i en tilstand der innbyggernes energi opererer. 23 stater deltar for tiden i innbyggernes Energy program.

•Contact borgerens energi (CE) hovedkontor å finne ut om du er kvalifisert ved e-post [email protected] eller ringe 617-338-6300.

•Fyll ut søknadsskjemaet følge instruksjonene på skjemaet. Du må levere siste regningene, lønn stubber, bevis av inntekt, adresse og antall familiemedlemmer leve med deg.

•Contact ordfører er office og county og statlige myndigheter hvor du bor eller ringe 1-877-JOE-4-olje å spørre om andre lokale eller statewide oppvarming olje hjelpeprogrammer.

Tips og advarsler

  • Hold regninger, betale andre og andre personlige dokumenter trygge i minst fem år slik at når du trenger å søke for assistanse må alle nødvendige papirene klar. Lag kopier av dem sende med programmer og beholde originalene.