Hvordan få Gel henger ned en malt vegg

August 20

Gel henger er fargerike, dekorative bilder som er utformet for å holde seg til flat, tørre overflater uten ekstra lim eller lim. Lyse, termoplastisk polymer bitene er presset inn i posisjon og venstre i stedet for som ønsket. Klynger seg kan brukes på nytt så mange ganger på en rekke underlag; men pleier de å fungere best på ugjennomtrengelig materialer som glass eller plast. De klynger seg er laget av myke, fleksible materialer som kan blø farge over tid; Derfor når plassert på malte vegger eller skap, pleier ornamenter å etterlate en flerfargede, fet rester.

Instruksjoner

•Spray bil smøremiddel og avfetting agent rundt kanten av gel seg. Vente i fem minutter, og deretter løsne kantene av bildet med kanten av en liten kniv, barberblad eller flat spatula.

•Trekk løsnet delen av klynge fra veggen og vrikke bladet til å flytte den lenger under klynge. Arbeide fra ytterkantene mot midten, sprøyting mer smøremiddel nødvendig til hele klynge er gratis.

•Drench misfargede områder i tillegg smøremiddel spray og tørk med papirhåndkle. Vann-fortrenge formelen trekker oljer og konditorfarge agenter til overflaten slik at de kan renses uten forårsaker skade å male eller tapetsere.

•Vaskestasjonen tømmes det berørte området med en svamp som har blitt dyppet i en såpe løsning laget av 2 kopper med varmt vann og 1 ss av baby sjampo, og så klapp tørr med en myk klut. Aerosol smøremidler kan være irriterende for huden, øyne og slimhinner, så det er best å rense veggen, snarere enn avkastningen.

•RUB ut noen gjenstridige flekker med en kjemisk forbedret gummi svamp. Disse rensning verktøy sletter en rekke problematiske flekker selv har ingen effekt på de underliggende materialene. I en knipe, kan en vanlig blyantviskelær eller kunst tyggis viskelær brukes å fjerne mange av merkene etterlatt av gel henger.