Hvordan få flekket av et gullkjede

September 12

Hvordan få flekket av et gullkjede

Motsetning til sølv er gull et svært mykt metall, så skånsom rengjøring prosedyrer må brukes til å vedlikeholde kvaliteten på kjedet. Gull anløpe ikke lett, men når det skjer, det er lett å rengjøre. Ved hjelp av et par av husholdningenes materialer, kan du få flekket av et gullkjede i bare noen få minutter, og med liten innsats.

Instruksjoner

•Legg flere dråper av en mild oppvaskmiddel til et basseng med varmt vann. Plasser gullkjede i væsken og gni forsiktig med en bomullspinne. Bruk aldri tannkrem eller natron. Dette er for slitende og vil føre til feil.

•Fjern gullkjede fra bassenget og skyll under varmt vann. Bruk en myk bomullsklut til å tørke kjede. Unngå å bruke papirhåndklær eller andre tre basert kluter.

•Tillat kjede til luft tørke over natten. Fuktighet er den viktigste årsaken til tarnishing luft tørker sikrer kjede er helt tørt før du erstatter en dank skuffen. Å plassere en liten vifte foran kjedet kan fremskynde tørking.

•RUB ned tørt kjede med bomullsklut eller en smykker polering klut. Ikke gni i sirkulære bevegelser, idet denne kanne anledning en virvel effekt på gull. Bruke lange, rette rapper skinne.

•Lagre gullkjede ren og renovert. Smykker bokser bo mørkt, gjør det vanskelig for gull tørke. Forebygging er den enkleste og mest effektive måten å holde gull halskjeder fra blir opphevet. De er utsatt for vann, tørk dem godt med en bomull håndkle og la dem ut over natten.

Tips og advarsler

  • Maskiner kan kjøpes ren flekket av gull smykker. Det er flere forskjellige varianter, inkludert ultralyd, damp og ioniske rengjøringsmidler. Disse maskinene kan skade smykker når brukes for mye, og bør bare brukes noen ganger. Gullsmeder kan tilby en profesjonell rengjøring jobb for svært skadet gull halskjeder. Denne prosessen innebærer svekke unna ytre skadet områder, og vil redusere mengden av gull på kjedet.