Hvordan få flekker av en slakter blokk Countertop

April 14

Hvordan få flekker av en slakter blokk Countertop

Slakter blokk benkeplater er laget av tykk, naturlig tre. Bortsett fra å være robust og varig, kan slakter blokk tellere beleilig du hogge og forberede mat uten behov for en ekstra skjærebrett. På grunn av treets naturlige porøse, kan slakter blokk benkeplater bli riddled med flekker. Disse flekker er stygge og kan også føre til unsanitary forhold på kjøkkenet. Fullstendig fjerning av flekker forhindrer utvikling av lukt og bakterier i slakter blokk benken, noe som gjør det til et trygt sted å lage mat.

Instruksjoner

•Sprinkle bordsalt over de fargede områdene på slakter blokk countertop. Gni sitron halvdeler over saltet områdene. Tillate sitron og salt å sitte på slakter blokk overflaten over natten å bleke flekker.

•Tørk tørket salt løsning av telleren med en tørr klut. Behandle resterende flekker i skogen ved å tørke dem av med en klut fuktet med hydrogenperoksid.

•Mix 1 ss. blekemiddel i en bøtte med 1 gallon varmt vann. Skrubbe slakter blokk countertop med blekemidler løsning å fjerne de siste sporene av flekker og drepe eventuelle bakterier i skogen. Tillate den bleike løsningen å være på benken i tre til fem minutter. Skyll den av med en fuktig klut og tørk overflaten. La countertop luften tørr over natten.

•RUB mineralolje i slakter blokk countertop overflaten sesong tre og forhindre at flekker fra blir lett absorbert.

Tips og advarsler

  • Erstatte ufortynnet hvit eddik for den bleike løsningen å rense og rense slakter blokk countertop.
  • Rengjør countertop med mild såpe og vann etter benytter den for å hindre flekker og lukt.
  • Nytt sesong din slakter blokk counter hver to til tre måneder for å holde tre i tip-top stand.