Hvordan få flat mark for en Intex basseng

May 26

Intex bassengene er et utmerket valg for de som ønsker en bakgård svømmebassenget uten hassle og bekostning av installere en i bakken pool. Disse bassengene er utformet for å være enkelt å sette opp og praktisk å bruke, men uten perfekt nivå bakken bassengene kan raskt bli ustabil. Før bassenget esken, er det viktig å nøye forberede bakken.

Instruksjoner

•Examine din tunet nøye og velg mest nivå stedet du finner. Hvis du starter med nivået sted må du kjøpe mindre sand, og det blir enklere å forberede stedet.

•Measure området nøye for å sikre at det er stor nok for bassenget. Bruke en presenning eller mørk farget plast sheeting for å dekke hele området. Fest hjørnene av plastfolie å holde det på plass. Forlate plastfolie eller tarp å drepe gresset under.

•Plasser et nivå på 2 x 4 og bruke den til å finne de høye og lave punktene i stedet du har valgt for Intex bassenget. Hvis det er mer enn en to tommers forskjellen mellom det høyeste punktet og laveste, må fjerne smuss å gjøre bakken nærmere til nivå. Det er viktig at 2 x 4 kuttes til samme størrelse som bassenget. For eksempel hvis Intex bassenget du installerer har en bredde på åtte feet 2 x 4 må være nøyaktig åtte feet lang.

•Measure midten av 2 x 4 og bore 3/8" hull i den. Mål området du arbeider med, markere sentrum av sirkelen og kjøre en eierandel i bakken.

•Fyll sand til området, sørge for at mer sand er plassert i den lave enden. Sand skal noen inches dypere på den lave enden av forberedt på stedet. Nøye rake sanden etter hver belaste har blitt dumpet.

•Plasser hullet i 2 x 4 over innsatsen du har drevet ned i bakken og spinne 2 x 4 på bålet. Dette vil hjelpe å fordele sanden jevnt og nivå bakken. Når sanden har blitt satt på plass, våt den nøye for å pakke den ned og gjøre den mer smidig.