Hvordan få et stipend til å erstatte en kjele

January 13

Kjele varmesystemer bruk vann for å varme ditt hjem - oppvarmet vann reiser gjennom rørene og radiatorer i hjemmet, lanserer varmeenergi inn i rommene. Når disse kjeler mislykkes på grunn av alder eller uriktig fremstilling, kan beboere stå uten varmen nødvendig å holde seg frisk alle kalde årstider. Hvis du trenger en ny kjele og kan ikke dekke kostnadene ut av lommen, kan du kvalifisere for en oppvarming og kjøling grant.

Instruksjoner

•Contact lokale oppvarming og avkjøling selskaper og spør om de har noen tilskudd er tilgjengelig. Oppvarming og kjøling selskaper noen ganger gi ut private tilskudd til kvalifiserte huseiere for å markedsføre sine produkter og hjelpe samfunnet. Hvis selskapet ikke tilbyr stipend, ber hvis de ville vurdere starter en grant program som du og andre kan bruke.

• Besøk nettsteder som føderale tilskudd Wire og tilskudd for å finne oppvarming og kjøling tilskudd gjelder for kjeler. Søk for det Low-Income hjem energi Assistance Program (LIHEAP) gir Weatherization hjelp for Low-Income personer grant og programmet svært Low-Income Housing reparasjon lån og stipend. Andre tilskudd kan være tilgjengelig, men disse tilskudd har relativt stabil finansiering fra 2010, men penger ikke dekker så mange priser som tidligere.

•Skriv ut grant forslag til nye kjelen. Forslaget bør vise den eksakte kostnadene for å erstatte kjelen basert på rimelig skriftlig anslag, antall personer i hjemmet, husholdningenes inntekt og gjeld forholdet, når du planlegger å erstatte kjelen og anslag om oppvarming og kjøling besparelser nye kjelen ville ha råd til. Ta dine kvalifikasjoner eller overbevisninger, hvis aktuelt.

•Skriv ut en personlig følgebrev med hvert stipend program. Dobbeltsjekke navnet og adressen til representant for gi organisasjonen på hver brev og oppgi din kontaktinformasjon.

•Mail eller faks grant forslag til passende anlegget.

Tips og advarsler

  • Ikke vær redd for å bruke diagrammer og bilder i forslaget. I tillegg kan sitater fra oppvarming og kjøling eksperter om din kjele eller kjelen du vil installere være nyttig.
  • Hold skrive konsis og til poenget. Gi komiteer kan få tusenvis av programmer og bare ikke har tid til å lese gjennom lange forslag pakker. Observere sidegrenser angitt i gi retningslinjer. Skriv nok til å være grundig, men.