Hvordan få et Sargent Crabapple tre Bloom

February 18

Hvordan få et Sargent Crabapple tre Bloom

Sargent crabapple (Malus sargentii) kan nå en høyde og spredning av 15 til 30 fot. Relativt lav og bredt, gjør de en slående dekorativ planting i gatene og i hjem landskapet. Angitt for tett, blomstrende kalesjen av rosa eller hvite trives Sargent crabapples i kaldt klima og tunge jord. Noen ganger kan crabapple ikke blomster så voldsomt som før. Dårlig blomstrende kan være forårsaket av miljømessige og kulturelle faktorer, samt skadedyr og sykdommer.

Instruksjoner

•Provide mer lys og luft penetrasjon rundt treet. Sargent crabapple trenger full Søn å blomstre riktig. Kuttet tilbake rundt trær og overhengende grener for å unngå overbefolkning og la mer lys.

•Åpne midtpunktet på kalesjen Sargent crabapple med skarp, ren beskjæring sakser, i sen høst eller tidlig på våren, før blomstrende. Se etter krysset eller rubbing grener, og la de sterkeste lem å blomstre og motta flere solen. Det vil blomst bedre året. Fjern deadwood og storm-skadet lemmer når du ser dem.

•Rake ut og erstatte gamle mulch, spesielt hvis det er stablet mot stammen av crabapple. Bark råte kan forårsake dårlig blomstrende. Spre nye mulch i en 3-fots ring å undertrykke ugress, holde fuktighet og regulere jord temperatur, alle faktorer treets helse og blomstrende potensial.

•Et Sargent crabapple om vinteren og våren er usedvanlig tørre. Et tre lider tørke stress er mindre sannsynlig å blomstre. Stikke en kjepp i bakken i nærheten bagasjerommet. Hvis det ikke fuktighet til en dybde på 5 inches, kanskje treet ikke mottar nok vann.

•Se bladverket sommeren etter tegn på caterpillar reir. De ser ut som store spiderwebs. Fjerne reir med en hansker hånd når du finner dem å beskytte løvverk og neste års blomster.