Hvordan få en svart & Decker 18-tommers Mulch klipperen Start

October 10

Hvordan få en svart & Decker 18-tommers Mulch klipperen Start

Black & Decker er et hjem verktøy selskap som startet i 1910. Selskapet stolt av nyskapende og unike produkter som sparer huseiere tid og krefter. For eksempel Black & Decker's 18-tommers mulch klipperen kan du manikyr plenen uten å lage et rot og kommer med en mulching plate. Hvis du er ny til Black & Decker produkter og har nylig kjøpt denne eksakte klipperen, vil du finne ut hvordan å starte den så du kan sette den til å bruke umiddelbart.

Instruksjoner

•Fjern alle steiner, pinner og annet rusk fra plenen. Holde alle husoldning pets inne eller trygg avstand fra klipperen mulch.

•Ta den vide enden av utvidelsen ledningen og sette den inn i det brede sporet på nederst i klipperen mulch. Brett skjøteledningen for å lage en løkke så tråden det gjennom nærliggende hullet i bytte bolig.

•Tug forsiktig på skjøteledningen på den andre siden av som du bare plugget i slik at det er stram.

•Plasser loop av skjøteledningen over belastning lettelse tabellen som hviler på bryteren bolig. Dra forsiktig på forlengelsen slik at løkken trådene rundt kategorien belastning lettelse Jiggle skjøteledningen litt for å sikre at du ikke har løsnet det.

•Locate makt slå på klipperen mulch. Plasser fingeren inn i åpningen på bryteren og skyve spaken slik at du kan holde på det med den ledige hånden. Spaken tilbake og mulch klipperen vil slå på. Hold spaken plassert mot klipperen handle å holde klipperen kjører.

Tips og advarsler

  • Slipp spaken for å stenge klipperen.