Hvordan få en søt Gum treet til å slutte å produsere baller

January 28

Hvordan få en søt Gum treet til å slutte å produsere baller

Ved hjelp av en passende plante vekst regulator, eller modning agent, kan få sweet gum treet å slutte å produsere baller, men ikke alle. Det er fordi treet vil starte blomstrer i mars og ikke gjennom før en gang i mai, og hormon produkter kan ikke brukes flere ganger, så du ikke kommer til å ødelegge alle treets potensielle frukt eller gumballs. Anlegget vekst regulatorer arbeid ved å spørre en stresset prøve å produsere etylen, som forårsaker det å avbryte sin frukt-produserende blomstrer. Bruk dette når treet er i middels til full blomst i løpet av våren. Du vil ikke påvirke knopper ikke dannet, men minst du vil sterilisere de som finnes. Du trenger et sted mellom 5 og 20 gallon forberedt spray til å behandle en gjennomsnittlig størrelse sweet gum treet. Ta din best skudd når treet synes å være ablaze med blomstrende aktivitet.

Instruksjoner

•Kontroller med fylket forlengelsen kontoret angående bruk av anlegget vekst regulatorer eller deflowering agenter, som de er kjent. Der kanskje være innenbys ordinances vedrørende bruk av slike produkter av huseiere.

•Look nøye på endene av nye stammer fremvoksende fra den søte gum knopper. Mannlige blomster er grønn og ligger på tuppen av ny vekst. Kvinnelige blomstene er foraktet grønne gumballs, men i miniatyr. De er rett under menn. Trykk en tørr mannlige blomst og det vil utvise gule pollen. Dette forteller deg at kvinner er på sitt mest mottakelig og skal deflower dem.

•Bevegelsessensoren en breezeless dag når temperaturen er mellom 60 og 95 grader F. blanding 3 oz med vekst regulatoren i en gallon av vann. Hell løsningen i en sprøyta. Gjøre bare så mye som du trenger for et enkelt program for sweet gum treet. Produktet vil ikke holde.

•Spray så mye av treets knopper og blomster som du kan nå med produktet. Du trenger bare å jevnt våt overflaten vekst regulator fungerer på kontakt. Overdreven programmet er bare bortkastet, og slik at stor avrenning anbefales ikke. Miniatyr gumballs vil tørke opp, dør og faller av treet.

•Rinse ikke mål planter med vann hvis du mistenker at produktet har drev. Planter er ikke det eneste som påvirkes av eksponering for produktet. Overspray kan også skade skinnende malte overflater, for eksempel bilen maling.

•Kast ubrukte produkter.