Hvordan få en Solar gjennomgripende vannfontenen

July 22

Hvordan få en Solar gjennomgripende vannfontenen

Forbedre landskapet og slappe av til lyden av vann sildret over stein og inn i en liten dam i bakgård eller hage. Du kan opprette en vakker gjennomgripende vannfontenen fra store elvesteiner, dammen liners og litt svette. Velg en solar fontenen pumpe og nyte brusende vann dag og natt, ingen elektrisitet kreves. Du kan finne materialer for dette prosjektet i landskapet forsyning butikken. Solar fontener er også solgt på nettbutikker.

Instruksjoner

•Dig et hull å passe figuren og dybden av dam rutefly. Grave bakken rundt omkretsen av dammen, fjerne alle gress, steiner eller andre rusk. Plass foss duken i posisjon på siden av dammen som vil være mest synlige fra hjem og hage.

•Dry passer en rad med river rock rundt omkretsen av dammen og bunnen av fossen. Største steiner vil fungere best i bunnen av fossen og mediet fungerer best som en kantlinje for dammen.

•Mix mørtelen og Påfør et tynt lag under og mellom steinene rundt dammen og rundt fossen. Begynn stabling river rock til høyden på skjemaet gjennomgripende dekker begge sider helt. Tørr passer steinene, én rad om gangen, og legger til mørtel som du setter rock puslespillet sammen. Legge til mellomstore og små steiner i hvert nivå av skjemaet foss skjule plast med stein.

•Installer solcellepanel og pumpe for fontenen i henhold til retningslinjene fra produsenten. Knytte plast slangen til pumpen og kjøre den diskret langs høyden av fossen. Spissen av slangen bør stikker nok til å starte vedlikeholdslading av vann xiios over forskjøvet river steiner. Fyll dammen med vann og nyte.

Tips og advarsler

  • Legge til bambus og vannliljer til dammen og solar belysning å forbedre din gjennomgripende fontenen.
  • La mørtelen tørke før du legger solenergi pumpen og vannet.