Hvordan få en sjokolade flekk av en brudekjole

November 2

Hvordan få en sjokolade flekk av en brudekjole

En dag full av spenning og kjærlighet, bryllupsdagen er vanligvis en hektisk anledning som går i en stor flekk. I løpet av hendelsen er det ikke uvanlig for vakker brudekjole å bli farget med mange sjokolade godbitene--som kake - servert i resepsjonen. En typisk hvitvasking vil vanligvis gjøre lite for å rikke sjokolade flekken fra brudekjole. Heldigvis kan du fjerne sjokolade preget med et par billige varer og gjenopprette brudekjole.

Instruksjoner

•Lay bryllupet kjole på en flat overflate med sjokolade flekken vendt oppover. Plass et hvitt håndkle under sjokolade flekken.

•Bevegelsessensoren overflødig sjokolade av brudekjole. Kaste overflødig sjokoladen i søpla.

•Fyll en liten beholder med 2 kopper kaldt vann. Legg 1 ss. klart dish såpe som ikke inneholder blekemidler. Bland vann og såpe sammen med en skje.

•Dampen en hvit klut i såpevann og blot flekken med en klut. Fortsette blotting til du fjerner sjokolade flekken fra brudekjole. Fortsett med trinnene hvis flekken vedvarer.

•Apply tre til fire dråper rensing løsningsmiddel til en ren, hvit klut. Blot sjokolade flekken forsiktig med en klut i flere sekunder før flekken er ikke lenger synlig. Klapp tørr med et håndkle for ren, hvit brudekjole.