Hvordan få en romanse skuffen

October 29

Hvordan få en romanse skuffen

Når kommoder fungerer godt, de er en uvurderlig lagringsmediet, men de kan bli mindre nyttig hvis en fast romanse skuffen bakben du fra tilgang til elementene. Fjerne din dresser skuffer er viktig hvis du flytter, hvis du har mistet noe bak dresser skuffer eller hvis du ønsker å refinish kommoden. Enten du har en oppussing å takle eller bare ønsker å hente din klær uten problemer, er det noen trinn du kan følge for å få en romanse skuffen ut.

Instruksjoner

•Åpne romanse skuffen så mye som mulig. Nå inne og så til touch interiør åpningen av kommoden hvor skuffen sitter. Noen kommoder har låsene som må bli dyttet eller spunnet som hindrer skuffen glir ut helt. Hvis du har slike smekklås, flytte den tillate skuffen å komme ut.

•Fjern alt fra romanse skuffen og skuffer ovenfor og nedenfor. Noen ganger vekten av varene i skuffer bukker kommoden selv og hindrer enkel fjerning.

•La skuffen ut forsiktig, gir det en mild yank når det er i full forlengelse. Noen skuffer glir ut uten behov for en ekstra yank, mens andre trenger litt mer kraft for å komme over hjulene over kanten av løpere.

Tips og advarsler

  • Holde en lav-wattstyrke lys i skuffen i flere minutter å tørke ut et tre skuff som har hovne med væte eller fuktighet. Dette kan hjelpe når du arbeider med en skuff som er fast. Ikke holde lyset mot tre.
  • Hvis skuffen er virkelig stakk, fjerne bak på kommoden med en skrutrekker og skyve den ut.