Hvordan få en rød vin flekker av skinnsofa

March 3

Hvordan få en rød vin flekker av skinnsofa

Rødvin er en vanskelig og sta flekken fjerne fra alle typer materiale. Når det gjelder skinnsofaer, kan søle en syreholdig drikke som rødvin føre til en permanent flekk hvis du unnlater å handle raskt. Få en rød vin flekk av en sofa er lett hvis flekken ikke har satt og absorbert i skinn, men det krever tid og å effektivt fjerne flekken og beskytte sofaen.

Instruksjoner

•Blot bort overflødig væske med en svamp eller klut. Ikke gni utslippet i sofaen som som vil oppmuntre porøst materiale av Lær å suge opp flekken, gjør det umulig å fjerne.

•Fyll en ren strømpe med en til to kopper salt. Knute strømpene på toppen slik at salt ikke slipper. Plass strømpene direkte på flekken, bruke lett trykk for et par minutter. Løft strømpe for å se fremdriften flekken blir løftet og væske blir fjernet fra sofaen.

•Få en bolle med lunkent vann og blot flekken med en ren klut. Blot fra utsiden av flekken flytte innover. Igjen, ikke gni flekken, som som vil oppmuntre det å sette. Hvis flekken er fortsatt synlig, Gjenta trinn 2 og 3 til flekken forsvinner. Plasser flere rene papirhåndklær på området, og tillate dem å sitte i flere timer å tørke. Hvis flekken nekter å bli fjernet, er det en indikasjon at det er satt, betyr at du ikke kan fjerne den uten profesjonell hjelp.

Tips og advarsler

  • Alltid følge instruksjonene fra produsenten for rengjøring skinnmøbler.