Hvordan få en rød vin flekk av en skjorte

March 17

Hvordan få en rød vin flekk av en skjorte

Rødvin sølt på skjorta forårsaker en flekk på grunn av pigment i druene som brukes til å lage vin. Mens mange skjorter har blitt kastet i søpla på grunn av rød vin flekker, er det ikke nødvendig for deg å kaste din skjorte. Nøkkelen til fjerningen er å tendens til rød vin flekken så snart som mulig slik flekken ikke spre videre inn fibrene.

Instruksjoner

•Fyll bordsalt på stedet av rødvin stain på skjorta så raskt som mulig etter flekken oppstår. Som du samle og forberede andre rengjøring forsyninger, vil bordsalt veken opp rødvin og hindre den fra å spre seg i fiber av skjorta.

•Fargeringer bordsalt av deg skjorta i en søppelbøtte eller ned i søppel fjerning.

•Kombiner 1 ss. hydrogenperoksid og 1 tsp. væske dish såpe i en bolle. DAB peroxide løsningen på de resterende rød vin flekken på t-skjorten med en ren svamp. Jobbe såpevann peroxide løsningen i fiber av skjorte med svamp og la den suge i 15 minutter.

•Flush rødvin farget område med kaldt vann til å fjerne peroxide såpevann. Vask skjorte, ifølge retninger, med vaskemiddel. Kontroller at rød vin flekken er fullstendig fjernet før du plasserer skjorta i tørketrommelen siden tørketrommel varmen vil sette noen gjenværende flekken.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ute og ikke fullt pleier å rød vin flekken på skjorta, dab på det med melk, club soda eller selv hvitvin lysere og løfte flekken som mulig.
  • Erstatte bakervarer brus eller cornstarch for bordsalt, om nødvendig, til å absorbere rødvin sølt på din skjorte eller annen overflate.