Hvordan få en peanøttsmør flekk av en sofa

August 20

Hvordan få en peanøttsmør flekk av en sofa

Deilig peanøttsmør på varme toast er en av livets små gleder, men når det drypper på møbler og forårsaker en fet flekken kan det være en reell plage å rense. Du kan tørke skinnsofaer rent med en fuktig klut, men fjerne flekken fra en polstret stoff sofa krever en mer besluttsom innsats.

Nyt olje

Dobbelt opp to papirhåndklær og enten varm dem i noen sekunder i mikrobølgeovn, eller hold dem mot en varm radiator eller kjele i 30 sekunder. Være forsiktig med å brenne deg. Trykk på papirhåndklær fast på fett flekken. Dette varme oljen i peanut smør og gjøre det enklere å overføre til absorberende papirhåndklær. Gjenta dette trinnet tre eller fire ganger til papir håndklær lenger absorbere alle olje.

Disolve flekken

Legg til 1/4 kopp vaskemiddel i en SALATBOLLE med varmt vann. Bruk en svamp å forsiktig dab flekken. Som vaskemiddel mikser med olje, vil det føre flekken gradvis løfte fra overflaten. Ta vare ikke å gni eller skrubber på flekken da dette kan skade sofaen.

Tørr treneren

Når flekken har løftet, riste maismel på området for å absorbere alle gjenværende fuktighet eller oiliness, deretter børste med en myk Bristol børste. Sofaen bør nå se så god som ny.