Hvordan få en nivå støttemur Base på en skråning

December 31

En step-up prosessen brukes når installere støttemurer opp en skrånet del av bakken. Beholde veggen gir dette utseende kjøre rett opp bakken selv om det faktisk er bygd i faser. Nøkkelen til å skape en rett støttemur fall flate base lag. Ujevn base lag vil svekke støttemurer og avlede oppmerksomheten fra utseendet.

Instruksjoner

•Start på skråningens laveste punkt. Gravingen 24 tommer bredt. Gjøre grøften dypt nok hold 6 inches av grus pluss en full landskapet blokk. Grave grøften langt nok i skråningen som minst én landskapet blokkerer fullstendig bli begravet.

•Tamp ned grøften med en hånd-sabotasje. Lå en 4-tommers perforert dreneringsrør i grøften. Utvide røret 3 til 4 inches siste grøft med resten av røret utvide opp skråningen. Hell knust grus i grøften og spre den ut til 6-tommers lag med en metall rake. Tamp grus ned med en hånd-sabotasje.

•Dig en andre grøft direkte bak første grøften. Grave dette grøft dypt nok med den første grøft grus lag og lenge nok til å begrave minst en hel blokk. Tamp ned den andre grøften jord med en hånd-sabotasje. Tillat 4-tommers perforert røret å synke inn i den andre grøften.

•Lay beholder veggen blokker på grus i første grøften. Line opp blokker stolpene langs grøftens stolpen. Angi et nivå på blokkene. Juster grusen under blokkene slik at de sitter i grøften.

•Fyll knust grus i den andre grøften og bak beholde blokkene i første grøften. Utjevne grus beholde blokkene overflate. Tamp ned knust grus i den andre grøften med en hånd-sabotasje.

•Følg trinn 3 for å grave en tredje grøft rett bak den andre grøften. Tamp ned den tredje grøft jord med en hånd-sabotasje. Gjenta trinn 4 og 5 for å installere støttemur blokker i andre grøften og knust grus i tredje grøften.

•Continue å følge step-up mønsteret til du når toppen av skråningen. Lå støttemur blokker på blokk bakgrunnslaget å bygge opp støttemurer. Etterfylle bak veggen med jord.