Hvordan få en magisk markør oppdatert

April 21

"Magi markører" er forkortelse for en merkevare av merkene med filt tips. Merket ble skapt av Sidney Rosenthal og ble opprinnelig konstruert av en blekk-fylt glassflaske som var dekket med en ull-filt-spissen og fikk sitt navn fordi det "magisk" kan skrive på alle underlag. Etter flere Håndverksprosjekter eller gradert papirer begynner en Magic Marker å tørke ut. Spar penger ved rimelig gjenopplive din magi markører for noen dager av bruk.

Instruksjoner

•Slip på et par gummihansker og grep spissen av the Magic Marker med et par nål nebbtangen. Forsiktig trekke ut Filtpenn med Tanga og sette den på et papirhåndkle.

Stå et sted the Magic Marker rør på undersiden og dryppe to til tre dråper rensevæske inn i røret. Bruke en medisin dropper mer nøyaktig legge alkohol til røret.

•Bytt markørens Filtpenn med caliper, bortsett fra denne gangen, snu markør spissen. Dette vil tillate spissen på innsiden av markørens røret, som ikke er tørket ut, skal nå være på utsiden av røret.

• Rist the Magic Marker forsiktig og Frihånd på skrap papir. Fortsette å rable til the Magic Marker begynner å skrive igjen. Erstatte markørens cap for å hindre at de tørker ut.

Tips og advarsler

  • Store magi markører med tips side ned i blyant kopp beholde håndskriften nær spissen.