Hvordan få en hevet Planter med landskapet tømmer

July 9

Hvordan få en hevet Planter med landskapet tømmer

Plante en liten hage i bakgården er den perfekte måten å nyte ferske grønnsaker hele året eller vakre blomster alle årstider. Med noen grunnleggende verktøy og noen landskapet tømmer, kan du opprette en planter boksen den perfekte størrelsen for en liten grønnsaker eller blomsterhage. En hevet planter boksen gir overlegen drenering sammenlignet med en standard hagetegningen, særlig hvis din jord drenerer dårlig. En hevet planter er nesten umulig å overwater, siden overflødig vann bare avløp unna.

Instruksjoner

•Velg en størrelse og plassering for hevet planter boksen. Området bør være relativt nivå og få nok sollys for typen planter du planlegger å vokse. Sjekk de voksende spesifikasjonene for blomster eller grønnsaker til å bestemme hvor mye sollys og plassen de trenger.

•Prepare stedet for boksen planter. Grave opp noen gress og ugress, og nivå jord.

•Dig en grøft rundt omkretsen av planter for området. Mål området for boksen planter og stake ut omkretsen med streng. Dimensjonene skal 8 føtter 4 fot. Grave grøften minst 6 inches dypt og så bredt som et landskap tømmer.

•Sett landskap tømmer i hver side av grøften og sikre dem på bakken. Bore hull gjennom hver av landskapet tømmeret med 2 fot mellomrom, starter i den ene enden. Hammer landskapet tømmer neglene gjennom de boret hullene og i bakken.

•Still neste sett med landskapet tømmer over det første laget og sikker som laget første med landskapet tømmer skruer; predrill hull 2 fot mellomrom for skruer. Fortsette å stable landskapet tømmeret oppå hverandre, å sikre dem med skruer, til boksen planter har høyden du ønsker. Seks inches er minimumshøyden for en hevet planter boksen. 10 til 12 inches er en typisk høyde. Legge til jordsmonnet.