Hvordan få en giftig slange i vår bakgård

April 25

Slanger får ofte et dårlig rykte for sine truende utseende og at de fleste, om ikke alle, kan drepe med en enkelt giftigste bit. Tvert imot, slanger spiller en viktig rolle i små dyr befolkningskontroll (i.e. gnagere, fugler og reptiler) og mange er ikke giftige. Innføre en giftig slange i hagen din å få alle fordelene rovdyr gir. Bare sørg for å gjennomføre de riktige forskning for å sikre at du velger den beste slangen for din eiendom.

Instruksjoner

•Conduct forskning om rikeste giftig slangene i ditt område. Vanlige eksempler på rikelig slanger som vises over hele USA inkluderer riller slange og svart slange. Du må sørge for din hage, klima og det generelle miljøet kan håndtere slangen du introdusere din eiendom for et par grunner. Først en slange ikke egnet for miljøet vil trolig dø. Andre kan innføre en fremmed Art forstyrre lokale økosystemet gjennom overspising andre dyr befolkninger eller crossbreeding med andre slanger. Som sådan, bare introdusere slanger urfolk til ditt område.

•Kontroller eiendommen din for å sikre at det inneholder nok mat til slangen du bestemt deg for. Tenk deg at du bestemmer deg for at båndet slangen, en type riller slange, kan trives i ditt område. Disse slangene feed på små gnagere på grunn av sin lille størrelse. Dette betyr større gnagere som gophers ikke gir tilstrekkelig mat. Skogmus, derimot, gir det perfekte måltidet. Kontroller også at du har en tilstrekkelig matforsyning tilgjengelig. Ikke innføre en slange bare for noen få rotter som kan eliminere med standard skadedyrbekjempelse.

•Build et lite habitat for din slangen å leve i på eiendommen. Denne habitat, ellers kjent som et hi, må etterlign slangens naturlige habitat i naturen. For eksempel har bånd slangen tett sprekker som mellomrom mellom steiner og små hull i bakken. Du kan bygge slike et habitat ved stabling en flere store steiner sammen eller grave et hull i bakken. Milksnake, derimot, søker ly i tørr kule steder. Dupliser dette miljøet ved å sikre en trekasse eller annen ly-lignende struktur på greiner av et høyt tre.

•Kontroller din slange habitater og gnager lokalbefolkningen regelmessig for å sikre din introdusert slange fortsatt i god helse og har rikelig med mat. Hvis slangen ikke svarer godt til din bolig eller har helt eliminert liten dyr problemet på din eiendom, må å gjenerobre slangen og slipp det på sin riktig miljø hvor det kan trives.