Hvordan få en fugl bad fra rusk

March 18

Hvordan få en fugl bad fra rusk

En fugl bad plassert smart i hagen din kan bli enda en urban patio en fugl oase. Noen av prisene på disse tingene, er imidlertid klart for fuglene. Du trenger ikke å bruke en vinge og en etappe på en fjærkledde venn helligdom når du gjør en fugl bad fra rusk. Du kan også ha alle delen allerede rundt huset for å koble den opp. Noen tips vil hjelpe deg å gjøre en fugl bad fra rusk.

Instruksjoner

•Samler opp din bassenget. Den viktigste rusk må er delen bad. En grunn bolle, bassenget eller en gammel synke fungerer fint. Hovedfunksjonen er for bassenget for å holde vann uten lekker. Flere ideer inkluderer en gammel SALATBOLLE, konkave biter av tykk plast eller en gammel dekk halvert gjennom midten av tråden, som hamburger bun. Gamle bøtter og spann fra crock Potter er også vakre bassenger.

Finne stå. Bunnen av badekaret må være sterk og stabil nok til å holde opp bassenget uten velter på hver vindkast. En heftig trestubbe er foten av en avføring eller stol, bord sokler eller sement søyler gode valg. En stabel med flate steiner eller murstein også underverker.

•Passer bassenget for å stå. Siden fuglen badet vil være ute i elementene, styre klar av vanlig gamle limet. Du trenger ikke å bruke noe for å sikre bassenget hvis det er tungt nok til å sitte på basen uten å få banket. Plass en gammel håndkle eller arket mellom de to stykkene for en demping. Du kan også bruke en ready-mix sement, negler med wire viklet rundt dem på tre stykker eller et ring rusk som sitter i bunnen av bassenget og ligger flatt på basen.

•Decorate. Når du vet brikkene arbeide sammen, ta deg tid til å dekorere. Slangen ned alle rusk å fjerne skorpe og møkk. Bruk værbestandig maling for å gi en jevn base farge. Du kan deretter gå gale med sjablonger, kunstverk, spikret på gamle smykker og andre prangende elementer på tre stykker, eller hva andre typer utsmykninger du ønsker. Spray det ferdige prosjektet med polyuretan eller en annen lydforhold sealer når fullstendig.

•Fyll. Vent minst 24 timer for nye fugl bad å fullstendig tørke. Fyll med en tomme eller to med vann. Ikke gjør det for dypt slik at fuglene falle i og drukne.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil gjøre din bassenget tyngre eller mer grunne, legge en jevn, flat elvesteiner nederst.
  • Fugl bad trenger ikke å være høyt opp fra bakken med mindre du har sprelsk hunder og sultne katter.
  • Ikke bruk noe med skarpe kanter, med mindre du vil fuglene å kutte sine tær. Hvis noe er eksternt skarpe, sand det ned med heavy-duty sandpapir før dekorere.
  • Ikke rote noen hull i bassenget for å knytte den til basen. Det vil bare gi deg en lekk rot.
  • Maskinvare og hjem butikker er gode steder å finne ready-mix sement og andre elementer som kan fungere som en base mellom bassenget og stativ.