Hvordan få en frukt smuldre Dessert raskt og enkelt

March 8

Hvordan få en frukt smuldre Dessert raskt og enkelt

Frukt smuldrer opp er lette, forfriskende og søte desserter perfekt for sommeren behandler. De er også rask og lett å gjøre. Hvis du har selskap kommer eller en hendelse som du finner ut du trenger å få en rett til på kort varsel, kan du vurdere en frukt smuldre som en deilig godbit som smaker som det var mye vanskeligere å gjøre enn det egentlig var. Alt du trenger å komme i gang er noen grunnleggende ingredienser og din favoritt frisk frukt.

Instruksjoner

•Preheat ovnen til 375 grader Fahrenheit. Kombiner alle frukt du bruker i din bortsmuldrende i en middels stor bolle. Rør i 2 til 4 ss. sukker avhengig av hvor søt du vil din crumble være 1 ss. mel, 1/8 tsp. salt, 2 tsp. oransje krydder og 2 ss. Nypresset appelsinjuice til frukten. Rør ingrediensene lett med en treskje.

•Kombiner 4 ss. mel, 4 ss. Granulert sukker og 4 ss. usaltet smør myknet til romtemperatur i en liten bolle. Rør sammen lett og knip blandingen sammen til skjemaet 1/4-tommers diameter smuldrer opp.

•Fyll frukt blandingen i fire individuelle ovnen-safe serverer retter. Topp hver rett med en kvart crumble blandingen. Sted i ovnen og stek i 20 til 25 minutter eller til de smuldrer opp brune litt og frukt blanding bobler opp langs innsiden kantene av serverer retter.

•Fjern fra ovnen og la avkjøles i 10 minutter før servering. Forberede retter forhånd; dekk med plast brytes og plass i kjøleskapet helt klar til å tjene. Før servering, oppvarmer på 300 grader i ovnen i åtte minutter eller i mikrobølgeovn på middels høy makt i to minutter.